what is hurt baby don’t love me (no more)

we made this performance for you xoxo

Een poging de liefde te vatten. Gefascineerd door hun onbegrip in de liefde en de popcultuur die er een hapklaar antwoord op lijkt te hebben, gaan Emma en Jim de strijd aan met hun nuchtere en romantische kijk op de liefde.

EMMA: Vorige week kookte ik pasta carbonara. Zo helemaal zelfgemaakt met spekjes en ei en kaas. En toen kwam de buurjongen en die zei dat die de pasta carbonara van de Jumbo uit zo’n pot veel lekkerder vond. Toen heb ik die pan tegen hem aan gesmeten. Bleek die pan natuurlijk nog super heet. Wist ik veel. Had hij hier een heel groot gapend gat.

Concept en tekst: Jim Buskens, Emma Buysse en Eva van Kleef // Regie: Eva van Kleef // Spel: Jim Buskens en Emma Buysse

Speeldata:
11 & 12 september 2018: Toneelacademie, Musica Sacra Festival, Maastricht