Crimson / Izak Berman

Aan de rand van een afgelegen snelweg stoppen drie vrouwen na een raadselachtige aanrijding. Wanneer het slachtoffer van het ongeluk plots onvindbaar blijkt beginnen zij, gevoed door elkaars angsten en een onbekend naderend onheil, langzaamaan hun grip op de werkelijkheid te verliezen. Crimson is een theatervoorstelling over het onder ogen moeten zien van je demonen. Over het hebben van monsterlijke, heimelijke verlangens en de destructieve werking van groepsgedrag.

LESLIE: Zeg hardop dat je bang bent.
SADIE: Ik ben zeker niet bang
LESLIE: Maar jouw lichaam zegt iets anders. Toch?
LINDA: Het tegenovergestelde.

Regie & tekst: Izak Berman // Spel: Emma Buysse, Lina Heijmans en Noa Koch // Dramaturgie: Babette Kalker

Speeldata:
6&7 oktober 2018: De Klaproos, Amsterdam