Amsterdam Fringe Festival 2017

‘Send me dick pics bigger than your dignity’
is te zien in Q-Factory Amsterdam (Atlantisplein 1):
Donderdag 14 september: 17.30 uur
Vrijdag 15 september: 20.30 uur
Zaterdag 16 september: 20.30 uur
Zondag 17 september: 15.00 uur.

Over Fringe
Het Amsterdam Fringe Festival is een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Met 11 dagen lang 80 verschillende voorstellingen op meer dan 40 verschillende locaties.
Fringe wil de grote diversiteit en beweeglijkheid in de marge van het gevestigde theater uit Nederland, Vlaanderen en andere landen zichtbaar maken, talent en experiment stimuleren en een platform creëren waarbinnen het publiek kennis kan maken met meerdere (muziek)theaterstukken, live art en performances die zich buiten het gevestigde theatercircuit bevinden.