Eat me raw tonight

een multimediale performance
over een zoektocht naar de naakte ik

Blote billen
Krokodillentranen van verdriet
Je gelooft me niet
Je berooft me van m’n schoonheid
Eigendomsrecht
Hou je bek
Ik wil niet samen spelen
Alles delen
Ik wil mezelf voor mezelf
Jij krijgt maar de helft

Geschokt door de steeds grotere invloed van de schoonheidsindustrie op de maatschappij, besefte Emma zich zelf ook schuldig te maken aan deze ideaalbeelden. De schaamte voor haar eigen lichaam werd steeds groter, en daarmee ook de angst om erover te praten. Nooit eerder durfde ze deze kant van zichzelf met iemand te delen, maar voor dit project besloot ze haar persoonlijke strijd aan te gaan.

Concept & tekst: Emma Buysse // Coaching: Fabian Jansen // Fotografie: Sofie Simao

Speeldata:
27 & 29 mei 2016: Hofplein Theater, Rotterdam
17 juni 2016: Festival aan de Maas, WORM Rotterdam

Publieksreacties: 
”Daar gingen we in de regen op zondagmorgen naakt het bos in. Op zoek naar de naakte ik. Alles voor de kunst. De tweede live performance van Emma heb ik gezien niet kort daarna en ik was onbeschrijflijk onder de indruk van het resultaat. Ze maakt je aan het huilen en lachen en jou niet alleen de mensen ook om je heen. Het is niet omdat ik de eer had een bijdrage te leveren aan haar oprechte fantastische performance maar het is een van de beste performances die ik in tijden heb mogen meemaken. Het is een verrijking voor iedereen die kans krijgt het te zien. Jong talent is the best!”
Sofie Simao, fotografe

”Wonderschoon, intiem en puur. Portie grootse lef in kwetsbaarheid. Chapeau voor Emma.”
Mieke Steenveld, bezoeker